Naslovnica Aktualno NAJAVA: DARK – sezona treća

NAJAVA: DARK – sezona treća

555
0
Photo: Julia Terjung/Netflix

The final cyclse end 

Pitanje nije gdje nego kada – znak je raspoznavanja serije “Dark”. Malo je serija koje su izazvale toliku pažnju gledatelja kao serija autorice Jantje Friese i autora Barana Bo Odara. “Dark” je zaslužio pažnju gledatelja iz više razloga – tmuran, kišovit i blago jeziv ugođaj serije koji u potpunosti odgovara radnji, priča koja je nevjerojatno kompleksna, zapetljana i za, gledateljevu koncentraciju, zahtjevna. Međutim, koncentracija i pažnja koju “Dark” zahtijeva isplaćuje se svakom novom epizodom.

Premijera nove i posljednje (svakako dobra vijest – “Dark” neće vječno reciklirati stare ideje i dobivati nove sezone samo zbog popularnosti prethodnih sezona) najavljena je za 27. 06. Gledatelji koji prate seriju znaju koliko je, s obzirom na radnju, simbolike u odabranom datumu – oni koji će “Dark” tek gledati saznat će zašto je baš ovaj datum odabran za izlazak sezone (“Dark” je dostupan na “Netflixu” – sve epizode izlaze isti dan).

Glumačka ekipa ostaje ista – prema prvim, neslužbenim informacijama, rasplet sudbina nekoliko generacija obitelji iz Windena imat će osam epizoda. Prije finala pogledajte trailer posljednje epizode…

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime