Naslovnica Novo NAJAVA: ZAVJERA PROTIV AMERIKE

NAJAVA: ZAVJERA PROTIV AMERIKE

452
0
Photo: HBO

“Zavjera protiv Amerike” temeljena je na istoimenom romanu Phillipa Rotha. Poput serije THE MAN IN THE HIGH CASTLE poigrava se s poviješću – radnja se odvija u 1940. godini. Pilot i simpatizer nacista Charles Lindbergh pobjeđuje na predsjedničkim izborima, osvaja vlast i počinje suradnju s Hitlerom. Posljedice Lindberghove pobjede na izborima potpuno mijenjaju sliku Amerike….

Photo: HBO

U središtu priče je Židovska obitelj koja se mora nositi s posljedicama nacističkog simpatizera na vlasti. Jedan od autora serije je David Simon – kada je tvorac “Žice” u blizini neke serije to je uvijek dobra vijest. Glavni glumački aduti – Winona Ryder, Ben Cole, Zoe Kazan i John Turturro. Serija ima osam epizoda, početak prikazivanja najavljen je za 16.03…

Prethodni članakRECENZIJA: MUTNE VODE
Sljedeći članakPRVI POGLED: THE FRENCH DISPATCH
Filmofil i serijofil, bivši videotekar koji je pogledao tisuće filmova. Puni krug filmofilstva koji je počeo u lokalnom Domu kulture, nastavio se u gradskim kino dvoranama i videotekama zatvoren je nastankom portala Goodtalking kao i osnivanjem Udruge Filmofil (postoje i Goodtalking grupa te stranica na istoj društvenoj mreži) gdje svakodnevno sa suradnicima piše o filmovima i serijama. Bez žutila, prepisivanja i clickbait naslova bez sadržaja. Goodtalking je postalo i ostalo najbolje mjesto za sve ljubitelje filma i serija - potvrdili korisnici.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime