Naslovnica Aktualno SMRTONOSNO ORUŽJE – peti put ??!!

SMRTONOSNO ORUŽJE – peti put ??!!

565
0
Photo: Warner Bros

“Pretkazanje”, “Superman” (1978), “Goonies”, “Ubojice”, “Zavjera”….neki su najpoznatijih filmova redatelja Richarda Donnera. Donner nije aktivan od 2006. godine i “16 blokova”. Redatelj će u travnju proslaviti 90. rođendan, ali čini se kako će njegova mirovina biti prekinuta. Stigla je vijest prema kojoj bi Donner mogao ponovo (ako može Eastwood, može i Donner) sjesti u redateljsku stolicu kao prvi čovjek petog filma jednog od najboljih i najpoznatijih akcijskih serijala u povijesti. Riječ je o “Smrtonosnom oružju”…

Lavinu je pokrenuo Dan Lin (producent serije “Smrtonosno oružje”, kao i filmova “Ono: Drugo poglavlje”, “Godzilla II: Kralj zvijeri”, “Sherlock Holmes”. Izjavio je Lin kako rade (“Warner Bros” vjerojatno) na posljednjem filmu serijala. Vraća se Donner. Mel i Danny (Gibson i Glover) žele nastupiti u novom filmu.

Davno je Murtaugh rekao (bila je 1987. godina) kako je too old for this shit, ali čini se kako bi Danny Glover ponovo mogao uzeti policijsku značku. Glover i Gibson ionako su aktivni (Glover je nedavno nastupio u nastavku “Jumanjija” dok je Gibson nedavno nastupio u filmovima “Profesor i luđak” i Dva lica zakona . Ostaje pitanje scenarija – tko će zaključiti priču serijala. Možemo malo i nagađati – ako se projekt realizira u petom filmu, vjerojatno, možemo očekivati Rene Russo i Chrisa Rocka. Joe Pesci kao Leo Getz? E to je već puno veći izazov….

 

Prethodni članakJODIE FOSTER: 8 ODABRANIH
Sljedeći članakNAJAVA: NAZOVI SAULA – sezona peta
Filmofil i serijofil, bivši videotekar koji je pogledao tisuće filmova. Puni krug filmofilstva koji je počeo u lokalnom Domu kulture, nastavio se u gradskim kino dvoranama i videotekama zatvoren je nastankom portala Goodtalking kao i osnivanjem Udruge Filmofil (postoje i Goodtalking grupa te stranica na istoj društvenoj mreži) gdje svakodnevno sa suradnicima piše o filmovima i serijama. Bez žutila, prepisivanja i clickbait naslova bez sadržaja. Goodtalking je postalo i ostalo najbolje mjesto za sve ljubitelje filma i serija - potvrdili korisnici.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime