Naslovnica Novo NAJAVA: NAZOVI SAULA – sezona peta

NAJAVA: NAZOVI SAULA – sezona peta

1089
Photo: AMC Networks/Sony Pictures Television

Mnogi su skeptično kimali glavom kada je najavljena serija”Nazovi Saula”. Nositi se s nasljeđem “Breaking Bada” nije jednostavna stvar, ali Vince autor Vince Gilligan napravio je vrhunski posao.

“Nazovi Saula” je stigla do pete sezone – u prvim epizodama priča je bila fokusirana na Jimmyja McGilla (briljantni Bob Odenkirk) i njegov odnos s bratom no kako su epizode i sezone odmicale u seriji gledamo sve više protagonista iz “Breaking Bada”. Mike je prisutan od prve epizode, kasnije se pojavljuje i Gus Fring, Hector Salamance itd, itd. Pete sezona donosi još jednog starog poznanika – DEA agent Hank Schrader (Heisenbergov šogor) i njegov partner kreću u akciju. Koliko će minuta u epizodama koje dolaze Schrader dobiti i koja je njegova uloga u događajima nije poznato.

Peta sezona nije posljednja – zadnja će biti šesta koja stiže iduće godine. Nova sezona ima deset epizoda i počinje 23.02….

 

Prethodni članakSMRTONOSNO ORUŽJE – peti put ??!!
Sljedeći članakRECENZIJA: SKRIVENI ŽIVOT
Filmofil i serijofil, bivši videotekar koji je pogledao tisuće filmova. Puni krug filmofilstva koji je počeo u lokalnom Domu kulture, nastavio se u gradskim kino dvoranama i videotekama zatvoren je nastankom portala Goodtalking kao i osnivanjem Udruge Filmofil (postoje i Goodtalking grupa te stranica na istoj društvenoj mreži) gdje svakodnevno sa suradnicima piše o filmovima i serijama. Bez žutila, prepisivanja i clickbait naslova bez sadržaja. Goodtalking je postalo i ostalo najbolje mjesto za sve ljubitelje filma i serija - potvrdili korisnici.