Naslovnica Novo NAJAVA: FARGO – sezona 4

NAJAVA: FARGO – sezona 4

2004
Photo: Screenshot

Kada je 2014. godine krenula priča o televizijskoj seriji “Fargo” puno je bilo onih koji su sumnjičavo gledali na projekt. Izgledalo je nemoguće prenijeti u format televizijske serije hladnu brutalnost i sarkazam braće Coen. Ipak, autor serije je uspio – prva je sezona imala fargovski touch i izvrsnog Billyja Boba Thorntona. Vrlo brzo su uslijedile druga i treća sezona – autor se poigravao publikom i puštao u eter kako je riječ o istinitim događajima mada to oni nisu bili. U seriji je nastupio veliki broj poznatih glumačkih imena, svaka je sezona posebna priča. Bizarna i posebna na svoj način. Takva će, čini se, biti i četvrta sezona….

Radnja nove sezone vraća nas u pedesete godine prošlog stoljeća. Mjesto radnje je Kansas City – grad kocke i poroka. U središtu događaja je sukob između dvije kriminalne organizacije – jedna je talijanska, druga okuplja domaću crnu ekipu.

Iz kratkog opisa može se vidjeti kako je i nova sezona nešto novo, potpuno drugačije u odnosu na prethodne – glumačku ekipu predvode Chris Rock, Ben Whishaw i Jack Houston. Prvu epizodu nove sezone dostupna je od 19.04…