Naslovnica Aktualno PRVI POGLED: ZOV DIVLJINE

PRVI POGLED: ZOV DIVLJINE

500
0
Photo: Screenshot

Krajem veljače iduće godine ljubitelji filmskih priča u kojima su glavni protagonisti psi ponovo će imati razlog za odlazak u kino dvorane. Od 27.02 na programu će biti novi film redatelja Chrisa Sandersa (“Lilo i Stitch”, “Obitelj Croods”, “Kako izdresirati zmaja”).

“Zov divljine” inspiriran je istoimenim književnim predloškom Jacka Londona. Glavni junak filma je pas imenom Buck koji prolazi puni krug života – od lagodnog života kućnog ljubimca u Kaliforniji do borbe za preživljavanje na Aljasci krajem 19. stoljeća. Aljaska će Bucka spojiti s čovjekom. Njegovo ime je John…

Priča o Bucku je priča je zapravo priča o upornosti, voljom za preživljavanje te šalje poruku da odustati nikada ne treba. Iako iz trailera vrišti CGI “Zov divljine” mogao bi biti zanimljiv gledateljima željnim filmske pustolovine i ljubiteljima pasa. i onima koji vole Harrisona Forda.

Prethodni članakRECENZIJA: UBOJSTVO JESSEA JAMESA OD KUKAVICE ROBERTA FORDA
Sljedeći članakRECENZIJA: THE KING
Filmofil i serijofil, bivši videotekar koji je pogledao tisuće filmova. Puni krug filmofilstva koji je počeo u lokalnom Domu kulture, nastavio se u gradskim kino dvoranama i videotekama zatvoren je nastankom portala Goodtalking kao i osnivanjem Udruge Filmofil (postoje i Goodtalking grupa te stranica na istoj društvenoj mreži) gdje svakodnevno sa suradnicima piše o filmovima i serijama. Bez žutila, prepisivanja i clickbait naslova bez sadržaja. Goodtalking je postalo i ostalo najbolje mjesto za sve ljubitelje filma i serija - potvrdili korisnici.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime