Naslovnica Filmovi PRVI POGLED: ZLOČESTI DEČKI ZAUVIJEK

PRVI POGLED: ZLOČESTI DEČKI ZAUVIJEK

516
0
Photo: Sony Pictures

Prije 24. godine Michael Bay je snimio prvi, možda i najbolji film u karijeri. Priča o slučajnim partnerima, detektivima Lowreyju i Burnettu koji postaju zaštitnici Julie, svjedokinje ubojstva (vrlo dobar nastup državne tajnice Tee Leoni) nabijen je akcijom, jurnjavama i humorom. Nakon uspjeha prvijenca Bay je postao Terminator kino blagajni (njegovi uspjesi s, prije svih, serijalom o Transformerima impresivni su – naravno riječ je o komercijalnim dostignućima, kreativnost u filmovima je vrlo siromašna), ali nije zaboravio prvi uspjeh. Godine 2003. režirao je bitno slabiji nastavak i izjavio kako je za njega priča o Burnettu i Lowreyju završena. Za Baya završena, ali za Smitha i Martina Lawrencea nije.

Redatelji trećeg filma su Adil El Arbi i Bilal Fallah, kao producenti su potpisani Will Smith i Jerry Bruckheimer. Uloge dinamičnog policijskog dvojca ponovo su preuzeli Smith i Lawrence (jer bez njih Bad Boysa ne može biti). Jedan od scenarista filma je Joe Carnahan poznat po izvrsnom policijskom trileru “Narc” (Carnahan je i redatelj remakea filma “The Raid” za koji datum premijere i dalje nije poznat).

Trailer izgleda pristojno, ne otkriva previše, ali sugerira da ćemo u novoj Burnett/Lowry priči gledati puno akcije i nešto manje humora. Film u kino dvorane dolazi 16.01.2020

 

Prethodni članakRECENZIJA: ČUVARI
Sljedeći članakPRVI POGLED: HUNTERS
Filmofil i serijofil, bivši videotekar koji je pogledao tisuće filmova. Puni krug filmofilstva koji je počeo u lokalnom Domu kulture, nastavio se u gradskim kino dvoranama i videotekama zatvoren je nastankom portala Goodtalking kao i osnivanjem Udruge Filmofil (postoje i Goodtalking grupa te stranica na istoj društvenoj mreži) gdje svakodnevno sa suradnicima piše o filmovima i serijama. Bez žutila, prepisivanja i clickbait naslova bez sadržaja. Goodtalking je postalo i ostalo najbolje mjesto za sve ljubitelje filma i serija - potvrdili korisnici.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime