Naslovnica Aktualno PRVI POGLED: 6 UNDERGROUND

PRVI POGLED: 6 UNDERGROUND

1342
Photo: Netflix

Ako mogu Scorsese (“The Irishman”), braća Cohen (“The Ballad of Buster Scruggs”) i Alfonso Cuaron (“Roma”) može i Michael Bay. Za manje od mjesec dana premijeru će doživjeti njegov novi film “6 Underground”. Projekt težak 150 milijuna dolara nećemo gledati u kino dvoranama nego na “Netflixu”. S obzirom na budžet i trailer Bay je ponovo raspoložen za akcijske vratolomije.

Priča filma prati ekipu od šestero agenata i agentica koji lažiraju vlastitu smrt. Nakon umiranja postaju nevidljivi lovci na kriminalca koji prijeti svijetu…

Glumačka ekipa filma je vrlo zanimljiva – Ryan Reynolds i Melanie Laurent najpoznatija imena. Uz njih u “6 Underground” nastupaju i Corey Hawkins, Manuel Garcia-Rulfo, Adria Arjona i Ben Hardy. Film je dostupan na “Netflixu” od 13.12….

 

Prethodni članakDUEL: DEADPOOL vs SIN CITY
Sljedeći članakRECENZIJA: IZAZIVAČ: LE MANS ’66
Filmofil i serijofil, bivši videotekar koji je pogledao tisuće filmova. Puni krug filmofilstva koji je počeo u lokalnom Domu kulture, nastavio se u gradskim kino dvoranama i videotekama zatvoren je nastankom portala Goodtalking kao i osnivanjem Udruge Filmofil (postoje i Goodtalking grupa te stranica na istoj društvenoj mreži) gdje svakodnevno sa suradnicima piše o filmovima i serijama. Bez žutila, prepisivanja i clickbait naslova bez sadržaja. Goodtalking je postalo i ostalo najbolje mjesto za sve ljubitelje filma i serija - potvrdili korisnici.