Naslovnica Aktualno NAJAVA: THE IRISHMAN

NAJAVA: THE IRISHMAN

489
0
Photo: Netflix

Nekoliko dana ostalo je do početka prikazivanja jednog od najičekivanijih filmova posljednjih godina. “The Irishman” je dostupan na “Netflixu” od 27.11 – ako je suditi prema kritičarima i rijetkim ljubiteljima filma koji su novi film Martina Scorseseja imali prilike vidjeti prije “Netflix” premijere riječ je o punokrvnoj, gangsterskoj drami poput ranijih redateljevih radova (“Dobri momci”, “Casino”…) kojoj su mnogi nagradili najvećom ocjenom.

“The Irishman” je inspiriran istoimenom knjigom Charlesa Brandta – Irac iz naslova je plaćeni ubojica Frank Sheeran koji je odradio najmanje 25 mafijaških ubojstava. Sheeran je radio za Jimmyja Hoffu kao i za mafijaškog bossa Russella Bufalina…

Glumačka ekipa filma je….dream team – Robert De Niro (Sheeran), Al Pacino (Hoffa – prva suradnja Scorseseja i Pacina), Joe Pesci (Bufalino) te Harvey Keitel, Anna Paquin, Ray Romano i Jesse Piemons.

Trajanje filma je otprilike 210 minuta – više od tri sata mafijaške drame s glumačko-redateljskom ekipom snova. Prije nego film postane dostupan “Netflix” je u eter pustio posljednji trailer filma…..

 

 

Prethodni članakHARRISON FORD: 10 ODABRANIH
Sljedeći članakPRVI POGLED: GOSPODA (THE GENTLEMEN)
Filmofil i serijofil, bivši videotekar koji je pogledao tisuće filmova. Puni krug filmofilstva koji je počeo u lokalnom Domu kulture, nastavio se u gradskim kino dvoranama i videotekama zatvoren je nastankom portala Goodtalking kao i osnivanjem Udruge Filmofil (postoje i Goodtalking grupa te stranica na istoj društvenoj mreži) gdje svakodnevno sa suradnicima piše o filmovima i serijama. Bez žutila, prepisivanja i clickbait naslova bez sadržaja. Goodtalking je postalo i ostalo najbolje mjesto za sve ljubitelje filma i serija - potvrdili korisnici.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime