NAJAVA: THE IRISHMAN

Nekoliko dana ostalo je do početka prikazivanja jednog od najičekivanijih filmova posljednjih godina. “The Irishman” je dostupan na “Netflixu” od 27.11 – ako je suditi prema kritičarima i rijetkim ljubiteljima filma koji su novi film Martina Scorseseja imali prilike vidjeti prije “Netflix” premijere riječ je o punokrvnoj, gangsterskoj drami poput ranijih redateljevih radova (“Dobri momci”, “Casino”…) kojoj su mnogi nagradili najvećom ocjenom.

“The Irishman” je inspiriran istoimenom knjigom Charlesa Brandta – Irac iz naslova je plaćeni ubojica Frank Sheeran koji je odradio najmanje 25 mafijaških ubojstava. Sheeran je radio za Jimmyja Hoffu kao i za mafijaškog bossa Russella Bufalina…

Glumačka ekipa filma je….dream team – Robert De Niro (Sheeran), Al Pacino (Hoffa – prva suradnja Scorseseja i Pacina), Joe Pesci (Bufalino) te Harvey Keitel, Anna Paquin, Ray Romano i Jesse Piemons.

Trajanje filma je otprilike 210 minuta – više od tri sata mafijaške drame s glumačko-redateljskom ekipom snova. Prije nego film postane dostupan “Netflix” je u eter pustio posljednji trailer filma…..

 

 

Share

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)