TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

U odnosu na prošli vikend samo je jedan novitet u top deset filmova s najvećom zaradom u američkim kinima – jedan koji je odmah postao broj jedan. “Planet majmuna: Novo kraljevstvo” u prvom je vikendu prikazivanja zaradio više od 56 milijuna dolara na američkim kino blagajnama (ukupna zarada u prvom vikendu prikazivanja iznosi više od 100 milijuna dolara). Otvaranje slabije od prvog filma serijala, ali nešto bolje od dvojke i trojke. 

Akcija s dozom komedije i prošlotjedni broj jedan “Kaskader” Davida Leitcha sada je na drugom mjestu – film je prebacio zaradu od 100 milijuna dolara. Na trećem mjestu ostala je teniska drama “Izazivači” (ukupna zarada iznosi 68 milijuna dolara) dok je “Građanski rat” prebacio 100 milijuna dolara zarade na svjetskim kino blagajnama.

Četvrti film animiranog serijala “Kung Fu Panda” na listi je deset tjedana – ukupna zarada filma iznosi više od 520 milijuna dolara. Slijedeći veliki prasak na kino blagajnama očekuje se za otprilike dva tjedna kada u svjetska kino dvorane stiže  FURIOSA.

 

TOP 10:

 

  1. PLANET MAJMUNA: NOVO KRALJEVSTVO
  2. KASKADER
  3. Izazivači
  4. Tarot
  5. GODZILLA X KONG: NOVO CARSTVO
  6. Unsung Hero
  7. Kung Fu Panda 4
  8. GRAĐANSKI RAT
  9. Fantomska prijetnja
  10. Abigail

 

Share