TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

Novi tjedan, novi broj jedan na top listi filmova s najvećom zaradom u američkim kinima. Na vrhu je “Kaskader” (Ryan Gosling, Emily Blunt) koji je u prvom vikendu prikazivanja ostvario zaradu od 28 milijuna dolara. Solidan rezultat, ali ipak ispod očekivanja – ukupna zarada filma u svjetskim kinima trenutno iznosi 65 milijuna (budžet “Kaskadera” iznosi 120 milijuna).

“Kaskader” nije jedini novitet u top 10 – na drugom je mjestu prva epizoda serijala iz udaljene galaksije. Da, riječ je o ponovnoj distribuciji “Fantomske prijetnje” (25 godina od premijere filma) – epizoda I u prvom je vikendu zaradila nešto više od osam milijuna dolara i dosegnula vrlo dobro drugo mjesto.

Treći novitet je horor “Tarot” – ukupna zarada filma u prvom vikendu prikazivanja iznosi nešto više od 10 milijuna dolara. Dovoljno za četvrto mjesto.

Prošlotjedni broj jedan “Izazivači” (Zendaya) sada je na trećem mjestu (zarada nešto veća od 50 milijuna dolara) dok je “Građanski rat” trenutno na šestom mjestu i bliži se zaradi od 100 milijuna dolara na svjetskim kino blagajnama…

 

TOP 10:

  1. KASKADER
  2. Fantomska prijetnja
  3. Izazivači
  4. Tarot
  5. GODZILLA X KONG: NOVO CARSTVO
  6. GRAĐANSKI RAT: Svakom carstvu dođe kraj
  7. Unsung Hero
  8. Kung Fu Panda 4
  9. Abigail
  10. ISTJERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRIJETNJA
Share