NAJAVA: NEDOKAZANA KRIVNJA (PRESUMED INNONCENT)

Godine 1990. Harrison Ford našao se u velikim problemima. U redu, nije Ford već Rusty Sabich glavni protagonist filma “Nedokazana krivnja” kojeg, pogađate Ford interpretira. Sabich je javni tužitelj koji je imao kratku izvanbračnu vezu s kolegicom Carolyn – veza nije potrajala, ali se stvari za Sabicha kompliciraju u trenutku kada je Carolyn pronađena mrtva. Ubijena. Slučaj preuzima Sabich i kako istraga odmiče tako dokazi pokazuju kako je glavni osumnjičeni…Rusty Sabich.

Uz Harrisona Forda glavni su glumački aduti filma Brian Dennehy, Greta Scacchi, Raul Julia i Bonnie Bedelia. “Nedokazana krivnja” intrigantan je i napeti triler temeljen na istoimenom književnom predlošku Scotta Turowa. Više od dva desetljeća nakon premijere stiže nova ekranizacija “Nedokazane krivnje”, ali sada je riječ o seriji….

Autor serije je veteran David E.Kelley koji je u karijeri potpisao, između ostalih, “Zakon u Los Angelesu”, “Ally McBeal” i Male laži . S obzirom na to da je riječ o seriji od osam epizoda vjerojatno će Kelley nadograditi priču knjige i dodati neke nove detalje.

Glavnu ulogu, tužitelja Sabicha preuzeo je Jake Gyllenhaal koji se nakon prilično neuspješnog izleta u akcijske vode (Road House vraća ulogama u kojima može puno više pokazati. Uz Gyllenhaala glumačku ekipu predvode Ruth Negga, Bill Camp i Peter Sarsgaard.

Datum premijere zakazan je za 12.06 na streaming platformi Apple TV Plus