TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

Tri noviteta, ali stari broj jedan na top listi filmova s najvećom zaradom na američkim kino blagajnama. Titani su ostali na vrhu – “Novo carstvo” Konga i Godzille i dalje drže vrh s ukupnom zaradom većom od 360 milijuna dolara.

Novitet s najboljim rezultatima proteklog vikenda je “The Monkey Man” – indijski John Wick u prvom je vikendu prikazivanja ostvario zaradu od deset milijuna dolara.

“Prvo pretkazanje” (The First Omen) drugi je novitet u deset odabranih – horor redateljice Arkashe Stevenson u prvom je vikendu u američkim kinima zaradio 8.6 milijuna dolara (ukupna zarada iznosi 17.4 milijuna).

Treći je novitet ljubavna drama “Someone Like You” – prvi vikend prikazivanja donio je zaradu od tri milijuna dolara – dovoljno za sedmo mjesto.

 

U top deset ušuljala se i kriminalistička drama/komedija “Wicked Little Letters” (glumačku ekipu filma predvode Olivia Colman i Jessie Buckley) – film redateljice Thee Sharrock skočio je sa 26 na osmo mjesto. Ukupna zarada filma iznosi više od 16 milijuna dolara.

Ledena prijetnja”, novi film o istjerivačima duhova trenutno je na trećem mjestu (ukupna zarada filma iznosi 130 milijuna dolara) dok je drugi dio priče o pješčanom planetu trenutno je na šestom mjestu s ukupnom zaradom većom od 660 milijuna dolara.

 

TOP 10:

 

  1. GODZILLA X KONG: NOVO CARSTVO
  2. MONKEY MAN
  3. Istjerivači duhova: Ledeno carstvo
  4. Prvo pretkazanje
  5. Kung Fu Panda 4
  6. DINA: DRUGI DIO
  7. Someone Like You
  8. Wicked Little Letters
  9. Izazov života
  10. Bezgrešna 

 

 

Share