NAJAVA: BEETLEJUICE, BEETLEJUICE iliti BUBIMIR 2

Prije nešto više od godinu dana Michael Keaton pojavio se u jednoj od uloga koja je (p)ostala znak raspoznavanja njegove karijere. Keaton je ponovo postao Batman – iako je The Flash postao jedan od superjunačkih komercijalnih promašaja, pojava Keatona (za mnoge najboljeg Batmana u filmskoj povijesti) za mnoge je bila glavna priča filma i izazvala je, između ostalog, nostalgiju za prošlim filmskim vremenima.

Za nešto manje od šest mjeseci Keaton se vraća ulozi koja je, poput Batmana, obilježila njegovu karijeru. Nakon više od trideset i pet godina tri riječi vraćaju Keatona u ulogu duha…dovoljno je tri puta izgovoriti “Beetlejuice” ili u domaćem prijevodu….“Bubimir, Bubimir, Bubimir”…. 

U nastavku se Lydia Deetz vraća u Winter River. Razlog povratka je iznenadna obiteljska tragedija. Lydia nije sama – vraća se u društvu mlađahne i nemirne kćerke Astrid koja otkriva tajne Winter Rivera. Ubrzo nakon dolaska Astrid upoznaje Bubimira i pustolovina može početi…

Za razliku od velikog broja recentnih nastavaka, prednastavaka i ponovnog pokretanja serijala “Beetlejuice, Beetlejuice” obećava iz (najmanje) jednog razloga – najvažniji ljudi koji su sudjelovali u stvaranju filma premijerno prikazanog 1988. godine vraćaju se u nastavku. Redatelj filma je Tim Burton – glumačku ekipu (uz ranije spomenutog Keatona) predvode Winona Ryder i Catherine O’Hara. No, to nije sve – pojačanja za nastavak su sve bolja i sveprisutna Jenna Ortega (WednesdayMillerova djevojkaVrisak …), Willem Defoe i Monica Bellucci .

Premijera filma najavljena je za 06.09…2024. godine…..