TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

Novi tjedan, novi broj jedan na top listi filmova s najvećom zaradom na američkim kino blagajnama. Vikend koji polako broji zadnje sate obilježio je četvrti film iz “Kung Fu Panda” serijala. Po i ekipa su u SAD-u zaradili više od 58 milijuna dolara (ukupna zarada iznosi više od 80 milijuna).

“Kung Fu Panda 4” jedan je od četiri noviteta – na trećem je mjestu horor “Imaginarni” koji je u prvom vikendu prikazivanja ostvario zaradu od 10 milijuna dolara. Mjesto iza “Imaginarnog” nalazi se drama inspirirana stvarnim događajima. Film “Majka Cabrini” u prvom je vikendu prikazivanja zaradio nešto više od 7.5 milijuna dolara (film u domaća kina stiže za nekoliko dana).

Četvrti novitet je sportska drama/komedija “Yolo” (Re La Gun Tang) sa zaradom manjom od milijun dolara – dovoljno za deveto mjesto.

Prošlotjedni broj jedan, drugo poglavlje filmske priče o pješčanom planetu trenutno je na drugom mjestu (u odnosu na premijerni vikend pad gledanosti je nešto više od 44 %) – ukupna zarada filma u svjetskim kinima trenutno iznosi nešto više od 367 milijuna dolara.

“Wonka” je nakon 13 tjedana prikazivanja i dalje u top deset – ukupna zarada filma iznosi više od 625 milijuna dolara…

 

TOP 10:

 

  1. Kung Fu Panda 4
  2. DINA: DRUGI DIO
  3. Imaginarni
  4. Majka Cabrini
  5. BOB MARLEY: ONE LOVE
  6. Ordinary Angels
  7. Madame Web
  8. Migration
  9. Yolo
  10.  WONKA
Share