TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

Novi tjedan, stari broj jedan na top listi filmova s najvećom zaradom na američkim kino blagajnama. “Bob Marley: One Love” obranio je prvo mjesto – na svjetskim je kino blagajnama filmska priča o glazbeniku do sada je zaradila više od 120 milijuna dolara.

U odnosu na prošli vikend tri su noviteta u top 10 – na drugom je mjestu anime “Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba – To the Hashira Training” sa zaradom većom od 11 milijuna dolara u američkim kinima.

Na trećem je mjestu drama “Ordinary Angels” (glumačku ekipu filma predvode Hilary Swank i Alan Ritchson) – u prvom vikendu prikazivanja film redatelja Jona Gunna ostvario je zaradu od 6.5 milijuna dolara. Treći novitet je akcijska komedija “Drive-Away Dolls” (redatelj filma je Ethan Coen) sa zaradom od 2.4 milijuna dolara – dovoljno za osmo mjesto.

 

Madame Web” je trenutno na četvrtom mjestu – pad gledanosti od 60 posto u odnosu na prošli tjedan i skromni rezultati na svjetskim kino blagajnama (trenutna je zarada filma 77 milijuna dolara) potpuno su promijenili superjunačke planove “Sonyja” odnosno “Columbije”. “Pčelar” se bliži zaradi od 150 milijuna dolara na svjetskim kino blagajnama dok je “Wonka” nakon jedanaest tjedana prikazivanja i dalje na visokom sedmom mjestu (ukupna zarada filma iznosi 617 milijuna dolara)…

 

  1. BOB MARLEY: ONE LOVE
  2. Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba – To the Hashira Training
  3. Ordinary Angels
  4. Madame Web
  5. Migrations
  6. ARGYLLE: MISTERIOZNI ŠPIJUN
  7. WONKA
  8. Drive-Away Dolls
  9. PČELAR
  10. The Chosen