PICKBOX NOW: DESET NAJBOLJIH SERIJA U 2023. GODINI

Prvi regionalni streaming , Pickbox NOW, donio je u 2023. godini izniman izbor serija koje su koje su oduševile publiku i kritiku. Pred Vama je izbor deset najboljih Pickbox Now serija u prošloj godini – deset naslova različitih naslova ispunjenih napetošću, humorom i emocijama. Serije koje su pred Vama skupile više od 120 svjetskih i europskih nominacija!

Ovo je deset najboljih serija 2023. na Pickbox NOW prema recenzijama publike i kritičarima najpoznatijih svjetskih portala koji se slažu oko kvalitete i zavidne produkcije ovih naslova.

S više od 50 nominacija i 27 osvojenih prestižnih nagrada, serija ostavlja snažan dojam na kritičare kao i publiku, noseći titulu jedne od najboljih serija 2023. godine. U trećoj sezoni britanskog kriminalističkog trilera, istaknuta detektivka Catherine Cawood suočava se s novim izazovima koji testiraju njezinu hrabrost i odlučnost. Kroz zamršenu mrežu zločina, pratimo njezinu borbu za pravdu dok otkriva neočekivane tajne koje će potresati temelje njezina profesionalnog i osobnog života.

GOODTALKING RECENZIJU SERIJE MOŽETE PROČITATI OVDJE

Unatoč mnogim nominacijama za nagradu BAFTA i druge europske nagrade, serija je i dalje ostala odana svojim korijenima, donoseći pravu britansku kriminalističku dramu. U osmoj sezoni voljenim likovima pridružila se nova glavna detektivka Ruth Calder u istrazi složenih zločina na slikovitim Šetlandskim otocima. Njezina oštra intuicija i posvećenost istini daje svježinu, stvarajući neočekivane obrate i emotivne trenutke. 

RECENZIJA: OVDJE 

Osvojivši međunarodne nagrade, poput Emmyja za najbolju dramsku seriju 2022., serija se vraća s drugom sezonom napetog trilera smještenog na novoj lokaciji. Inspektorica Amy Silva suočava se s kompleksnim novim neprijateljem koji napada iz zraka, otkrivajući nove tajne i suočavajući se s izazovima koji prijete njezinoj vlastitoj sigurnosti.

RECENZIJA: OVDJE 

Road-trip serija Tima Minchina je pametna, slikovita i zarazno dobra.” – The Guardian. 

Ova australska mračna komedija prati nevjerojatnu pustolovinu nespojivih partnera, Luckyja i Meg, koji su osvojili publiku šarmom i iskrenošću te time zavrijedili visoku ocjenu 8,4 na IMDb-ju. Donoseći smijeh, suze, izazove i duboke emocije, priča ne prati samo putovanje prema Luckyjevu rodnom gradu, nego i razvoj neočekivanog prijateljstva.

Serija koju je Variety proglasio jednom od najboljih međunarodnih serija 2022. godine osvojila je publiku dvjema sezonama. U prvoj sezoni serija je smještena u antarktičkom istraživačkom kampu, pruža intenzivan triler koji otkriva tajne i mračne zločine koji su se odvili te zime. U novom nastavku glumačka postava iz cijeloga svijeta dodaje napetu atmosferu na novoj lokaciji, ovoga puta u toplijim krajevima na teretnom brodu.


Temeljena na istinitim događajima i životima norveške elite, drama donosi nove izazove za skupinu prijatelja suočenih s poslovnim i osobnim problemima. U dinamičnim odnosima i zapletima likovi se susreću s raznim životnim promjenama, otkrivajući svoje unutarnje snage i slabosti usred turbulentnih okolnosti. Odnosi ove skupine prijatelja doživljavaju krah u trećoj sezoni, koja je premijerno ove godine stigla na Pickbox NOW.


Smještena u malom gradu ova skandinavska drama prati društveno neugodnog Laua koji mora dokazati svoju muškost dok se bori s privlačnošću prema drugom dečku. Emotivna priča o prijateljstvu i izazovima odrastanja u svijetu mladih, otkriva snagu zajedništva, ljubavi i prijateljstva.


Druga sezona australske drame nastavlja istraživati ljubavne veze i kompleksnosti modernog društva, kroz intrigantne zaplete i emotivne uspone i padove jedne obitelji. Kroz jednu naizgled običnu grupu ljudi postavljaju se mnoga pitanja o ljubavi, lojalnosti i vlastitoj sreći.


Danska „noir“ drama prati mladu Veru suočenu s neočekivanim događajem tijekom ljetnih praznika 90-ih, kada joj mladi brat Billy nestane. Godinama kasnije slučaj se ponovo otvara dolaskom nepoznatog mladića u njezin život.


U intrigantnoj miniseriji koja dolazi istražuje se kako idilični obiteljski odnosi mogu brzo postati složeni kada se neočekivano pojavi nepozvana gošća. Ovaj napeti triler prati mladu mamu Tašu u njezinoj borbi da zaštiti svoju malu kćer od bivše supruge njezina muža, koja ih neumorno prati.

 

Sve vas serije očekuju ovdje!

 

Share