VIKEND TV PREPORUKE

SUBOTA, 17.06 

 

RTL 2, 20.15: Američki gangster

Priča o usponu Franka Lucasa, čovjeka koji je bio najvažniji igrač u prodaji heroina u Harlemu sedamdesetih godina prošlog stoljeća jedan je od rijetkih filmova u kojim je Denzel Washington negativac. Problema nema – Washington je (ponovo) u vrlo dobroj formi. Uz Denzela u filmu Ridleyja Scotta nastupaju Russell Crowe, Josh Brolin, Chiwetel Ejiofor, Carla Gugino, Cuba Gooding Jr….

 

HTV 2, od 20.00: Posebni dodaci: Braća Coen

  • Veliki Lebowski
  • Millerovo raskrižje
  • Gangsterska petorka 

 

 

NEDJELJA, 18.06 

 

DOMA TV, 19.55: U dobru i zlu 

Priča o Patu Solitanu i njegovoj potrazi za normalnim životom višestruko je nominirana za Oscara (nominaciju je potvrdila Jennifer Lawrence). Tko je Pat Solitano? Duševni bolesnik koji je izašao iz ustanove te pokušava utjecati na vlastito zdravlja čitanjem klasika (jedan od njih ozbiljno će Pata iznervirati) i fizičkom aktivnošću. Tijekom boravka na kućnoj njezi upoznaje Tiffany koja, također, pokušava pronaći novi život nakon smrti supruga. Glavna snaga filma su vrlo dobra glumačka izdanja – Jennifer Lawrence je spomenuta – tu su i Bradley Cooper, Jackie Weaver i Robert De Niro.

GOODTALKING recenziju filma možete pročitati OVDJE

 

 

HTV 1, 00.20: Filmske zvijezde žive vječno

“Filmske zvijezde žive vječno” ljubavna je priča između Petera Turnera i Glorije Graham. Ljubavna priča, istodobno i film o glumcima, film o filmovima koji gledatelju donosi iskrenu emociju, nekoliko scena za pamćenje i izvrsna glumačka ostvarenja Anette Benning i Jamieja Bella.

Goodtalking recenziju filma možete pročitati OVDJE

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)