TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

Novi broj 1 na top listi filmova s najvećom zaradom na američkim kino blagajnama je “Uspon zvijeri” – sedmi (resetirani) film serijala o Transformerima u prvom je vikendu zaradio nešto više od 60 milijuna dolara (ukupna zarada u svjetskim kinima iznosi nešto manje od 80 milijuna). Otvaranje bolje od “Posljednjeg viteza” i “Bumblebeeja”, ali slabiji od ostalih filmova serijala.

“Uspon zvijeri” nije jedini novitet u top 10 – u odabrano društvo ušuljala se romantična drama “Past Lives” . U prvom je vikendu prikazivanja film zaradio nešto manje od milijun dolara.

Prošlotjedni broj jedan “Spider-Man: Putovanje kroz Spider-svijet” trenutno je na drugom mjestu – zarada filma iznosi 313 milijuna dolara (prethodni je film na svjetskim kino blagajnama zaradio više od 380 milijuna).

“Čuvari galaksije 3” i nakon šest tjedana prikazivanja drže visoko šesto mjesto (više od 800 milijuna dolara zarade na svjetskim kino dvoranama) dok je slobodni pad desetog filma “Brzi i žestoki” serijala nastavljen i ovog vikenda…

 

TOP 10:

 

  1. TRANSFORMERS: USPON ZVIJERI
  2. SPIDER-MAN: PUTOVANJE KROZ SPIDER SVIJET
  3. Mala sirena
  4. ČUVARI GALAKSIJE 3
  5. BOOGEYMAN
  6. BRZI I ŽESTOKI 10
  7. SUPER MARIO BROS. FILM
  8. About my Father
  9. The Machine
  10. Past Lives

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)