Naslovnica Novo TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

369
0
Foto: 20th Century Studios. © 2022 20th Century Studios.

Sedmi tjedan zaredom najgledaniji film u američkim i svjetskim kinima je “Avatar: Put vode”. Trenutna zarada filma iznosi više od 2.1 milijarde dolara – na listi filmova s najvećom zaradom u povijesti “Put vode” preskočio je “Epizodu VII – Sila se budi” i trenutno je na četvrtom mjestu. Od prva četiri filma na listi filmova s najvećom zaradom u povijesti tri je potpisao James Cameron (uz “Put vode” tu su i prvi “Avatar” te “Titanic”).

U odnosu na prošli vikend četiri su noviteta u top 10 – na petom je mjestu indijski akcijski triler “Pathaan” sa zaradom od šest milijuna dolara.

Drugi je novitet horor “Infinity Pool” mladog redatelja poznatog prezimena. Riječ je o Brandonu Cronenbergu sinu poznatijeg oca Davida – “Infinity Pool” (glavna uloga Alexander Skarsgard) u prvom je vikendu prikazivanja zaradio 2.7 milijuna dolara i zauzeo osmo mjesto.

Treći novitet je “Left Behind: Rise of the Antichrist” – zarada filma u prvom vikendu prikazivanja iznosi 2.3 milijuna dolara (deveto mjesto).

Na desetom mjestu je četvrti novitet – riječ je o nastavku filma iz 2019. godine. “The Wandering Earth II” u prvom je vikendu zaradio 1.3 milijuna dolara…

 

TOP 10: 

 

  1. AVATAR: PUT VODE
  2. Mačak u čizmama: Posljednja želja
  3. Čovjek zvan Otto
  4. M3GAN
  5. Pathaan
  6. Missing
  7. Opasan let
  8. Infinity Pool
  9. Left Behind: Rise of the Anrichrist
  10. The Wandering Earth II

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime