NAJAVA: VRISAK VI

 

GOODTALKING RECENZIJU FILMA MOŽETE PROČITATI OVDJE 

 

Davne 1996. godine horor maestro, pokojni Wes Craven je, prema scenariju Kevina Williamsona, režirao “Vrisak” – film koji je donio nove stvari u , mnogima, omiljenom žanru i postavke horora  odveo u nekom novom smjeru. “Vrisak” je preispitivao žanr horora, spominjao najvažnije filmove – u trenucima i parodirao žanr. Film je postao veliki kino hit i postao najvažniji projekt karijere nekih glumaca i glumica koji su nastupili u filmu – prije svih Neve Campbell koja je interpretirala Sidney Prescott, glavnu metu ubojice s osebujnom maskom (Ghostface).

Očekivano, “Vrisak” je dobio nastavke – do 2011. godine snimljena su još tri filma i izgledalo je kako je priča o ubojicama iz Woodsboroa završena. Međutim, početkom godine koja je na izmaku premijerno je prikazan novi “Vrisak” film  – requel (kombinacija nastavka i ponovnog pokretanja serijala) koji je donio niz novih likova ispred i iza kamere uz naklon i poštovanje Wesu Cravenu i glumcima iz originalne postave (onima koji su preživjeli dosadašnje napade Ghostfacea).

 

 

Uspjeh requela donosi i nastavak – preživjeli iz petog filma odlaze u New York kako bi zaboravili na stravične događaje iz petog filma. No, bijeg s mjesta zločina ne znači i sigurnost – Ghostface stiže u New York i ponovo počinje serija ubojstava…

Redatelji filma su Tyler Gillett i Matt Bettinelli-Olpin. Glumačku ekipu predvode Jenna Ortega (sjajna izvedba u seriji Wednesday ), Melissa Barrera, Mason Gooding, Jasmin Savoy Brown, Courtney Cox i Hayden Panettiere. 

Prema najavama iz “Paramounta”, “Vrisak VI” je najbrutalniji i najkrvaviji film serijala….

Premijera filma najavljena je za 10.03.2023….

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)