NAJAVA: KNOCK AT THE CABIN

Indijski filmaš M. Night Shyamalan imao je (zapravo i dalje ima) nevjerojatno turbulentnu karijeru. Godine 1999. Shyaman je potpisao “Šesto čulo” – film koji je oduševio ugođajem, napetošću i obratom u finalu filma. “Šesto čulo” postao je istinski blockbuster (zarada na svjetskim kino blagajnama iznosila je više od 670 milijuna dolara) i donio snažan vjetar u leđa indijskom filmašu.

Nakon “Šestog čula” izgledalo je kako Shyamalan ne može napraviti krivi (redateljski) korak. “Neslomljivi”, “Misteriozni znakovi”, “Zaselak”…nisu ponovili komercijalni uspjeh “Šestog čula”, ali su potvrdili kako je Shyamalan iznimno zanimljiv redatelj prepoznatljivog rukopisa. Međutim, nakon blagog pada u formi (“Žena iz vode” i “Događaj”) slijede slabašno “Posljednji Airbender” i katastrofalni izlet u visokobudžetne projekte pod imenom “After Earth” (istina, Shyamalan je na spomenutom projektu imao probleme sa šefovima studija i Willom Smithom, ali njegov je potpis na kraju filma). Shyamalan nastavlja snimati (“PodvojenOstarjeli, “Posjeta”…), ali čini se kako su najbolji dani njegove karijere prošli. Može li njegov novi film promijeniti takvu percepciju?

 

“Knock at the Cabin” inspiriran je romanom “The Cabin at the End of the World” američkog pisca Paula G. Tremblaya. Radnja prati Andrewa i Erica te malenu Wen koji odlaze na odmor. Ubrzo nakon dolaska nađu se na meti otmičara koji tvrde kako pokušavaju spriječiti apokalipsu…

Glumačku ekipu filma predvode Dave Bautista, Jonathan Groff, Ben Aldridge, Rupert Grint i Kristen Cui.

Početak prikazivanja filma zakazan je za 03.02.2023….

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)