Naslovnica Novo TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

803
0
Foto: Screenshot

U nedostatku atraktivnijih i važnijih kino premijera u američkim kinima, “Brzina metka” obranio je prvo mjesto. Ukupna zarada filma nakon desetak dana prikazivanja iznosi nešto više od 114 milijuna dolara.

U odnosu na prošli tjedan dva su noviteta u top 10 – na osmo mjesto probio se (prošli tjedan na 15. mjestu) horor s dodatkom komedije pod naslovom “Bodies, Bodies, Bodies”. Ukupna zarada filma trenutno iznosi (film se prikazuje samo u američkim kinima) nešto više od 3.5 milijuna dolara.

Drugi novitet je triler “Pad” (Fall) koji je u prvom vikendu prikazivanju zaradio 2.5 milijuna dolara – dovoljno za deseto mjesto…

 

Od filmova koji su duže vrijeme u top deset ponovo treba spomenuti “Top Gun: Maverick”. Nakon dvanaest tjedana film i dalje bilježi izvrsne rezultate – u odnosu na prošli tjedan “Maverick” je skočio na treće mjesto s ukupnom zaradom nešto manjom od 1.4 milijarde dolara.

“Thor: Ljubav i Grom” prebacio je 700 milijuna dolara zarade u svjetskoj distribuciji dok je “Elvis” u svjetskoj distribuciji zaradio više od 260 milijuna dolara…

 

TOP 10:

  1. BRZINA METKA
  2. DC Liga Super-Ljubimaca
  3. TOP GUN: MAVERICK
  4. THOR:LJUBAV I GROM
  5. Nikako
  6. Malci 2: Kako je Gru postao Gru
  7. Djevojka iz močvare
  8. Bodies, Bodies, Bodies
  9. ELVIS
  10. Pad

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime