Naslovnica Vijesti TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

168
0
Foto: Illumination Enter - © 2020 UNIVERSAL STUDIOS.

Gru i Malci (iliti Minioni) osvojili su vrh top liste filmova s najvećom zaradom na američkim i svjetskim kino blagajnama. “Malci 2: Kako je Gru postao Gru” u prvom je vikendu prikazivanja ostvario zaradu od 202 milijuna dolara (SAD- 108 milijuna).

Malci i Gru nisu jedini novitet u top 10 – na sedmom je mjestu romantična drama s dodatkom komedije pod naslovom “Mr. Malcolm’s List” (zarada filma u prvom vikendu prikazivanja iznosi nešto više od 850 tisuća dolara). U top deset se ušuljao i animirani “Marcel the Shell with Shoes On” – ukupna zarada iznosi 480 tisuća dolara, dovoljno za deseto mjesto.

 

 

“Top Gun: Maverick” i nakon šest tjedana prikazivanja drži visoko drugo mjesto (ukupna zarada filma veća je od 1.1 milijardu dolara) dok je “Elvis”, prošlotjedni broj jedan sada na trećem mjestu (ukupna zarada filma trenutno iznosi 113 milijuna dolara). “Jurski svijet: Carstvo” prebacio je 800 milijuna dolara zarade dok je “Svjetlosni” studija “Pixar” dosegnuo zaradu od 187 milijuna dolara u svjetskoj distribuciji. Daleko od očekivanja…

 

TOP 10:

 

  1. Malci 2: Kako je Gru postao Gru
  2. TOP GUN: MAVERICK
  3. ELVIS
  4. JURSKI SVIJET: CARSTVO
  5. Crni telefon
  6. Svjetlosni
  7. Mr.Malcolm’s List
  8. Sve u isto vrijeme
  9. DOKTOR STRANGE U MULTIVERZUMU LUDILA
  10. Marcell the Shell with Shoes On 

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime