NAJAVA: BLACK PANTHER: WAKANDA ZAUVIJEK

 

GOODTALKING RECENZIJU FILMA MOŽETE PROČITATI OVDJE

 

Wakanda forever – vrištale su naslovnice i komentari virutalnog svijeta dvadeset i osmog dana, osmog mjeseca 2020. godina. Ne, razlog nije bio novi “Black Panther” film već prerani odlazak američkog glumca Chadewicka Bosemana. Američki je glumac, nakon teške bolesti, preminuo u 44. godini života – nastupio je Boseman u tridesetak filmova i serija, ali znak raspoznavanja njegove karijere ostala je uloga T’Challe iliti Black Panthera u “Marvel” superjunačkim filmovima. Boseman više nije živ, ali “Black Panther” ide dalje – izašao je novi trailer koji je nabijen emocijama i posvetom na pokojnog glumca…

 

Jedan od najboljih trailera posljednjih godina počinje uz stihove obrade Boba Marleyja i njegove “No Woman No Cry”. Radnja filma događa se nakon smrti T’Challe – tko će obući kostim zaštitnika Wakande nije poznato. O priči filma se ne zna puno detalja (niti se može otkriti iz trailera što je pohvalno) – zna se tak kako će kraljica Ramonda, Shuri i Dora Milaje morati obraniti Wakandu od vanjskoj, nepoznatog neprijatelja.

Redatelj i scenarist filma je Ryan Coogler (uz jedinicu, Coogler je potpisao filmove “Postaja Fruitvale” i “Creed: Legenda je rođena”) – glumačku ekipu predvode Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman, Winston Duke, Letitia Wright, Angela Bassett, Tenoch Huerta i Dominique Thorne.

Početak prikazivanja filma u kino dvoranama najavljen je za 11.11…2022

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)