Naslovnica Novo TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

200
0
Foto: Marvel

Novi tjedan, stari broj jedan na top listi filmova s najvećom zaradom na američkim kino blagajnama. Dr. Strange i njegov multiverzum ludila i dalje drži vrh – ovih je dana zarada filma prebacila 800 milijuna dolara na svjetskim kino blagajnama. Idući vikend vjerojatno će značiti i (nakon tri tjedna) odlazak Dr. Stangea s vrha – uskoro u distribuciju kreće dugoočekivani “Top Gun: Maverick”.

U odnosu na prošli tjedan dva su noviteta u top 10 – na drugom mjestu je “Downton Abbey: Novo doba”. Zarada filma u prvom vikendu prikazivanja u američkim kinima iznosi nešto više od 16 milijuna dolara (ukupna zarada filma u svjetskim kinima iznosi više od 50 milijuna).

Drugi novitet je novi scenarističko-redateljski projekt Alexa Garlanda (Ex MachinaAnnihilation ), horor-drama uz dodatak znanstvene fantastike pod imenom “Men”. Film je u prvom vikendu ostvario zaradu od 3.2 milijuna dolara…

Animirani “Loši momci” prebacili su zaradu od 180 milijuna dolara dok je “Potpaljivačica” ostvarila pad od četiri mjesta i trenutno je na osmom mjestu (ukupna zarada tek nešto veća od 10 milijuna dolara)….

 

TOP 10:

 

  1. DR. STRANGE U MULTIVERZUMU LUDILA
  2. Downton Abbey: Novo doba
  3. Loši momci
  4. Sonic: Super jež 2
  5. Men
  6. Sve u isto vrijeme
  7. ČUDESNE ZVIJERI: DUMBLEDOREOVE TAJNE
  8. Potpaljivačica
  9. Izgubljeni grad
  10. SJEVERNJAK

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime