Naslovnica Novo TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

319
0
Photo by Shane Mahood - © 2021 CTMG

Dan zahvalnosti donio je produženi kino vikend u kinima SAD-a koji je donio tri noviteta i novi broj jedan na top listi filmova s najvećom zaradom.

Novi broj jedan je “Encanto: Naš čarobni svijet”. Disneyeva animirana uzdanica u prvom vikendu osvojila je 27 milijuna dolara – ukupna zarada u svjetskim kinima je nešto manja od 70 milijuna.

Uz “Encanto” još su dva noviteta u top 10 – na trećem mjestu je “Dinastija Gucci” sa zaradom od 14.2 milijuna u prvom vikendu prikazivanja (ukupna zarada trenutno iznosi nešto manje od 35 milijuna) – dovoljno za treće mjesto.

 

Treći novitet je ponovno pokretanje “Resident Evil” serijala. Novi redatelj i nova glumačka ekipa nisu donijeli spektakularan rezultat na kino blagajnama. “Resident Evil Početak: Racoon City” u prvom je vikendu prikazivanja ostvario zaradu od 5.2 milijuna dolara (13.9 trenutno je ukupna zarada filma).

Prošlotjedni broj jedan, “Istjerivači duhova: Naslijeđe”, pao je za jedno mjesto (ukupna zarada prešla je 115 milijuna dolara) dok je “Venom 2” na putu prema dolje i napuštanju top liste (ukupna zarada filma trenutno je nešto manja od 470 milijuna dolara).

 

 

TOP 10:

  1. Encanto: Naš čarobni svijet
  2. Istjerivači duhova: Naslijeđe
  3. Dinastija Gucci
  4. Vječnici
  5. Resident Evil Početak: Racoon City
  6. Veliki crveni pas Clifford
  7. Kralj Richard
  8. Dina
  9. Za smrt nema vremena
  10. Venom 2

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime