Naslovnica Novo TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

735
0
Foto: Universal Pictures

Nevjerojatna je snaga i popularnost horor ikone Michaela Myersa i filma Noć vještica Prvi je film prikazan davne 1978. godine – desetljećima kasnije “Noć vještica ubija” središnji dio nove trilogije koja je nastavak prvog filma, pomeo je konkurenciju i zasjeo na vrh top liste filmova s najvećom zaradom u SAD-u.

“Noć vještica ubija” u prvom je vikendu prikazivanja ostvario zaradu veću od 50. milijuna dolara – izvrsno otvaranje za film koji je koštao tek dvadesetak milijuna dolara.

 

“Noć vještica ubija” nije jedini novitet u top 10 – na petom mjestu je “Posljednji dvoboj” Ridleyja Scotta sa skromnom zaradom od 4.8 milijuna dolara. Na sedmom mjestu je indijska komedija/drama “Honsla Rakh” (700 tisuća dolara vrijedno otvaranje) dok listu noviteta zatvara još jedan Indijac komedija/drama “Most Eligible Bachelor” (470 tisuća dolara).

Prošlotjedni broj jedan “Za smrt nema vremena” sada je na drugom mjestu (ukupna zarada u svjetskim kinima iznosi nešto manje od 450 milijuna dolara) dok je “Venom 2” na trećem mjestu (ukupno 283 milijuna dolara). U tjednu koji dolazi u kino dvorane stiže film koji bi mogao ostvariti veliku zaradu. “Dina” je pred (kino) vratima…

 

  1. Noć vještica ubija (Halloween Kills)
  2. Za smrt nema vremena
  3. Venom 2
  4. Obitelj Addams 2 (animirani)
  5. Posljednji dvoboj (The Last Duel)
  6. Shang-Chi i legenda o deset prstenova
  7. Honsla Rakh
  8. Free Guy
  9. Lamb
  10. Most Eligible Bachelor 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime