NAJAVA: HAWKEYE

Nakon što je Završnica označila završetak jedne iznimno uspješne superjunačke ere, “Disney” i “Marvel” nastavljaju s novim projektima. Dolaskom “Disney plus” streaming servisa novi projekti stižu na sva kolosijeka u dvije forme – serije i filmovi.

Od početka rada “Disney plus” platforme “Marvel” je izbacio nekoliko igranih serija. “WandaVision”, “The Falcon and Winter Soldier” i “Loki” većinom su dobro prošli kod publike odnosno ljubitelja superjunačkog “Marvel” svijeta. Serije su na različite načine povezane s filmovima koji su bili u kino dvoranama ili će premijeru imati u mjesecima i godinama koja dolaze.

Očekivano, svoju seriju dobio je i Hawkeye čija se priča nastavlja na film “Osvetnici: Završnica” – prema najavi odnosno traileru Clint Barton namjerava se vratiti obitelji za, prigodno, Božić Međutim, stvari nisu toliko jednostavne i Hawkeye će, uz pomoć nove (super)junakinje Kate Bishop riješiti neke probleme prije nego otvori božićne poklone…

Autor serije je Jonathan Igla koji je radio na seriji “Momci iz Madisona” – glumačku ekipu predvode Jeremy Renner, Hailee Steinfeld, Vera Farmiga i Florenche Pugh.

 

Serija ima osam epizoda – prva od njih stiže 24.11…..

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)