Naslovnica Novo TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

126
0
Foto: Universal Pictures

“Space Jam: Nova legenda” doživio je sudbinu sličnu kao i “Black Widow”. Film je plesao samo jedan tjedan na vrhu top liste filmova s najvećom zaradom i nakon toga uslijedio je veliki pad gledanosti (oko 70%) te je film trenutno na četvrtom mjestu (ukupna zarada filma trenutno je 93 milijuna dolara). Koliko je veliki pad gledanosti “Nove legende” i “Black Widow” povezan s istovremenim premijerama filmova na streming servisima pokazat će vrijeme odnosno projekti koji dolaze, a imaju sličnu sudbinu.

Novi broj jedan na top listi je “Ostarjeli” (Old) – projekt koji potpisuje dobro poznati M. Night Shyamalan. Zarada ovog trilera u prvom je vikendu prikazivanja 16.5 milijuna dolara (ukupno u svjetskoj distribuciji više od 23 milijuna). Na drugom je mjestu također novitet – riječ je o akcijskom trileru “Snake Eyes” koji je u prvom vikendu prikazivanja ostvario zaradu od 13.3 milijuna dolara (ukupno 17 milijuna).

“Black Widow” je prebacio zaradu od 300 milijuna dolara (plus zarada od prikazivanja filma na “Disney plus” platformi) dok je “Mjesto tišine II” i nakon devet tjedana prikazivanja i dalje u top deset (zarada veća od 290 milijuna dolara).

 

TOP 10:

  1. Ostarjeli (Old)
  2. Snake Eyes
  3. Black Widow
  4. Space Jam: Nova legenda
  5. Brzi i žestoki 9
  6. Escape Room: Tournament of Champions
  7. Mali šef: Obiteljski posao
  8. Pročišćenje: Zauvijek
  9. Mjesto tišine II
  10. Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime