NAJAVA: SVI SVECI MAFIJE

Nije prevelika mudrost napisati kako je Obitelj Soprano jedna od najboljih serija u povijesti. Priča o mafijašima iz susjedstva i njihovom šefu koji se, osima uobičajenih mafijaških problema, bori s anksioznošću i napadima panike osvojila je gledatelje – i danas je “Obitelj Soprano” serija koja se gleda i komentira. Uloga gada kojeg je nemoguće prestati gledati odnosno Tonyja Soprana životno je djelo, danas pokojnog, Jamesa Gandolfinija. Iako su mnogi željeli još nekoliko epizoda serije takav se scenarij nije i neće dogoditi – no dogodio se, u formi filma, prednastavak originalnog naslova “The Many Saints of Newark”.

Mjesto radnje je New Jersey – vrijeme radnje su godine kada Tony, zajedno sa suradnicima, počinje graditi mafijašku karijeru. Iz trailera se može vidjeti kako je Tony izrazito inteligentan klinac (“rođen za vođu”) koji je imao ambiciju studirati, ali do fakulteta nikada stigao nije. Da, Tony sluša samo Dickieja – i to saznajemo iz trailera…

U filmu se pojavljuju i mlađe verzije iz serije poznatih nam likova (npr. Paulie). Ono što je posebno zanimljivo kada je o filmu “Svi sveci mafije” riječ je angažiranje Michaela Gandolfinija za ulogu mladog Tonyja Soprana. Da, riječ je o sinu pokojnog Jamesa…

Osim Gandolfinija mlađeg, glumačku ekipu predvode Ray Liotta, Vera Farmiga, Jon Berthnal, Billy Magnussen i Alessandro Nivola.

 

“Svi sveci mafije” stižu u američka kina 01.10 – istodobno s početkom prikazivanja u kino dvoranama film će biti dostupan na HBO Max platformi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)