Naslovnica Novo TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

145
0
Photo: Disney

Novi tjedan, novi broj jedan na top listi filmova s najvećom zaradom. Salma Hayek, Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson ponovo su se okupili za nastavak filma iz 2017. i, čini se, ponovo napravili dobar komercijalni posao. “Čuvaj me s leđa 2” u prvom je vikendu prikazivanja ostvario zaradu od 11.6 milijuna dolara (ukupna zarada filma u svjetskim kinima trenutno je 17 milijuna).

Prošlotjedni broj jedan, “Mjesto tišine II” sada je na drugom mjestu. Ukupna zarada filma trenutno iznosi više od 220 milijuna dolara. “Cruella” također bilježi dobre rezultate – zarada filma u svjetskim kinima trenutno je nešto manje od 160 milijuna, ali tome treba dodati i zaradu od pretplatnika streaming servisa “Disney plus” gdje je film bio dostupan po cijeni 29,99 dolara.

 

TOP 10:

  1. Čuvaj me s leđa 2
  2. Mjesto tišine 2
  3. Peter Rabbit 2: The Runaway
  4. Prizivanja 3: Kriv je Sotona
  5. Cruella
  6. In the Heights
  7. Spirit Untamed
  8. Mighty Orphans
  9. The House Next Door: Meet The Blacks 2
  10. Dani gnjeva

 

 

Prethodni članakNAJBOLJI LJETNI FILMOVI (prvi dio)
Filmofil i serijofil, bivši videotekar koji je pogledao tisuće filmova. Puni krug filmofilstva koji je počeo u lokalnom Domu kulture, nastavio se u gradskim kino dvoranama i videotekama zatvoren je nastankom portala Goodtalking kao i osnivanjem Udruge Filmofil (postoje i Goodtalking grupa te stranica na istoj društvenoj mreži) gdje svakodnevno sa suradnicima piše o filmovima i serijama. Bez žutila, prepisivanja i clickbait naslova bez sadržaja. Goodtalking je postalo i ostalo najbolje mjesto za sve ljubitelje filma i serija - potvrdili korisnici.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime