Naslovnica Novo TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

361
0
Photo: Warner Bros. Entertainment

Na vrhu top liste filmova s najvećom zaradom u američkim kinima nema promjena – “Mortal Kombat” i dalje drži vrh. Iako je pad gledanosti filma u odnosu na prošli vikend više od 70 %, 6.2 milijuna dolara zarade bilo je dovoljno za prvo mjesto. “Mortal Kombat” je u svjetskoj distribuciji zaradio nešto manje od 77 milijuna dolara.

Na drugom mjestu i dalje je anima “Demon Slayer: Mugen Train” – neočekivani svjetski hit do sada je zaradio ukupno više od 428 milijuna dolara (34 na američkim kino blagajnama).

“Godzilla vs Kong” nakon pet tjedana prikazivanja drže visoko treće mjesto (ukupna zarada titana je 415 milijuna dolara) dok je “Nobody” prebacio 40 milijuna dolara zarade u svjetskoj distribuciji.

U odnosu na prošli tjedan dva su noviteta u top 10 – točnije jedan novitet i jedan novitet koji baš i nije najnoviji. Na četvrtom mjestu nalazi se horor “Separation” (Brian Cox, Madeline Brewer) sa zaradom od 1.8 milijuna dolara dok je na osmom mjestu komedija “Scott Pilgrim protiv svijeta” (zarada 720 tisuća dolara). Razlog ponovne distribucije je desetogodišnjica premijere filma….

 

TOP 10:

  1. Mortal Kombat
  2. Demon Slaver: Mugen Train
  3. Godzilla vs Kong
  4. Separation
  5. Raya i posljednji zmaj
  6. Nobody
  7. The Unholy
  8. Scott Pilgrim protiv svijeta
  9. Tom i Jerry
  10. Togheter, Togheter

 

 

 

Prethodni članakRECENZIJA: OTAC – u raljama demencije
Sljedeći članakPRVI POGLED: 1899
Filmofil i serijofil, bivši videotekar koji je pogledao tisuće filmova. Puni krug filmofilstva koji je počeo u lokalnom Domu kulture, nastavio se u gradskim kino dvoranama i videotekama zatvoren je nastankom portala Goodtalking kao i osnivanjem Udruge Filmofil (postoje i Goodtalking grupa te stranica na istoj društvenoj mreži) gdje svakodnevno sa suradnicima piše o filmovima i serijama. Bez žutila, prepisivanja i clickbait naslova bez sadržaja. Goodtalking je postalo i ostalo najbolje mjesto za sve ljubitelje filma i serija - potvrdili korisnici.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime