NAJAVA: FRIENDS REUNION SPECIAL

Deset sezona, 256 epizoda. Sedamdeset i jedna nagrada i više od dvije stotine nominacija. Milijuni obožavatelja – serija je dobila nove generacije obožavatelja iako je posljednja epizoda emitirana 2004. godine. Da, riječ je o prijateljima koji se uskoro ponovo okupljaju na mjestu sreće

Veliko je pitanje da li bi specijal “Prijatelja” bio realiziran da se konkurencija streaming servisa posljednjih godina nije toliko zaoštrila. Serija je nekoliko godina (točnije u periodu od 2015 do 2019 godine) prikazivana na “Netflixu”, ali je, nakon isteka ugovora, postala jedan od glavnih aduta nove platforme HBO Max. Uoči pokretanja nove platforme počelo se pričati o još jednom okupljanju glavnih junaka, mnogima, omiljene humoristične serije.

U specijalnom izdanju serije saznat ćemo detalje o početku snimanja, okupljanju glumačke ekipe kao i doživljajima tijekom višegodišnjeg snimanja. U specijalu ćemo gledati glavne glumce kojima je serija donijela ogromnu popularnost i lansirala ih na popis glumačkih zvijezda (Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer), ali i veliki broj gostiju među kojima su  David Beckham, Justin Bieber, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Tom Selleck i Reese Witherspoon.

Koliko su godine ostavile traga na glumačkoj ekipi možete vidjeti u traileru za specijal koji stiže na HBO Max 27.05….

Photo: Warner Bros

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)