PRVI POGLED: CRUELLA

Posljednjih nekoliko godina “Disney” je pronašao još jedan način kako zaraditi na bogatoj i poznatoj arhivi dugometražnih filmova. Filmska kompanija pokrenula je snimanje live action projekte animiranih klasika – “Knjiga o džungli”, “Dumbo”, “Kralj lavova”; “Mulan”…dobili su nove verzije i, većinom, ostvarili vrlo dobre rezultate na kino blagajnama. Dolazak klasika u novom izdanju usporio je korona virus, ali uskoro stiže “Cruella” priča o negativki opsjednutoj krznom iz “101 Dalmatinca”.

“Cruella” je malo drugačiji live action projekt – radnja filma prati Cruellu de Vil u mladim danima odnosno radnja nije u potpunosti inspirirana animiranim klasikom “101 Dalmatinac”.  Prema riječima redatelja u filmu ćemo, između ostalog, vidjeti kako je Cruella de Vil postala negativka koju pamte generacije.

Redatelj filma je Craig Gillespie (Ja, Tonya), Cruella de Vil je Emma Stone – u filmu nastupaju i Emma Thompson i Mark Strong. Premijera filma je najavljena za 28.05 i očekujem(o) da će tako i ostati….

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)