PRVI POGLED: CRISIS

Sjećate se filma “Traffic” iz 2000. godine? Redatelj Steven Soderbergh je, kroz nekoliko priča, prikazao način na koji funkcionira narko tržište u Meksiku te metastaze trgovine opijatima kako u Meksiku tako i u SAD-u. Posebno je zanimljiva priča u kojoj Roberta Wakefielda (Michael Douglas) koji postaje najmoćniji i najvažniji čovjek borbe protiv narkotika u SAD, ali bitku gubi već u vlastitoj obitelji….

Film “Crisis” slične je strukture i tematike uskoro stiže u kino dvorane. Tri priče u kojoj pratimo krijumčare droge, ovisnike koji se pokušavaju riješiti ovisnosti, agenta DEA-a i profesora koji, spletom okolnosti, saznaje istinu o novom lijeku koji dolazi na tržište.

Redatelj i scenarist filma je Nicholas Jarecki. Jarecki je film koji ne snima često – posljednji film, dugometražni redateljski prvijenac snimio je 2012. godine (Arbitraža  s Richardom Gereom i Susan Sarandon u glavnim ulogama). Glumačka ekipa filma iznimno je zanimljiva i predvode je – Gary Oldman, Evangeline Lilly, Armie Hammer, Greg Kinnear i Michelle Rodriguez. Premijera filma najavljena je za 26. veljače – već nakon desetak dana “Crisis” će biti dostupan na streaming servisima…

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)