PRVI POGLED: CHERRY

Prije nekoliko dana čitajući recenziju za film Mosul mogli ste saznati za zaokret u karijeri braće Russo odgovorne za, komercijalno, super uspješne filmove o “Osvetnicima” (ZavršnicaRat beskonačnosti). Superjunački projekti su, trenutno, iza njih, ali braća biraju vrlo zanimljive priče za filmove u kojima su potpisani kao producenti i(li) redatelji. Nakon “Mosula” stiže “Cherry” – još jedan film temeljen na istinitoj priči….

Radnja filma temelji se na istoimenom književnom predlošku u kojem je svoju životnu priču ispričao Nico Walker. Walker napušta fakultet kako bi otišao u vojnu misiju u Irak – postaje dio medicinske službe američke vojske. Nakon povratka u SAD bori se s ovisnošću i demonima prošlosti. Nakon što ostane bez novca, Walker prelazi s one strane zakona i postaje pljačkaš…

Za ulogu Walkera braća Russo (u slučaju “Cherryja” producenti, ali i redatelji filma) odabrali su glumačko ime poznato iz superjunačkog, Marvel svijeta. Riječ je o Tomu Hollandu kojem “Cherry” nije prvi veći glumački izazov odnosno odmak od uloge Spider-Mana (nedavno smo glumca gledali u drami “U vječnoj borbi sa Sotonom”). S obzirom na intrigantnu priču o ratnom veteranu koji izmučen ovisnošću i ratnim traumama postaje kriminalac neki Hollandu predviđaju i nominacije za glavne nagrade. Koliko je Holland dobar u glavnoj ulozi saznate će se 26.02. kada film kreće u ograničenu distribuciju – od 12.03. “Cherry” je dostupan na streaming servisu “Apple TV +”. Uz Holland u filmu nastupaju Damon Wayans Jr. , Ciara Bravo, Michael Gandolfini i Michael Rispoli.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)