PRVI POGLED: NOBODY

Pojavljivanje u tridesetak epizoda serije Breaking Bad bio je ključni trenutak za karijeru Boba Odenkirka. Nezaboravna, izvrsna interpretacija odvjetnika za prljave poslove Saula Goodmana (pravim imenom Jimmyja McGilla) dovela je do snimanja serije u kojoj je odvjetnik glavni protagonist. Serija Nazovi Saula postigla je ogroman uspjeh (pet sezona je izašlo, posljednja šesta očekuje se tijekom iduće godine) i Odenkirk je još jednom potvrdio kako je Jimmy McGill postao znak raspoznavanja za glumčevu karijeru.

Osim uloge mafijaškog odvjetnika, Odenkirk je nastupio u nekoliko filmova (“Male žene”, “Novine”, “Nebraska ….) – prva akcijska uloga Boba Odenkirka stiže za nekoliko mjeseci. Naslov filma je “Nobody” (“Nitko”)

Odenkirk je producent filma kao i David Leitch – scenarij je napisao Derek Kolstad. Leitch i Kolstad su zanimljivi zbog činjenice da je riječ o scenaristu (Kolstad) i redatelju (Leitch) akcijskog hita John Wick . Radnja filma prati Hutcha Mensella koji vodi običan obiteljski život. Međutim, Mensell skriva tajnu – on je bivši plaćeni ubojica koji prošlost želi zaboraviti i živjeti novi život. Međutim, splet okolnosti dovest će do ponovnog aktiviranja ubojice njegovih vještina iz prošlosti kako bi Mensell zaštitio članove svoje obitelji.

Redatelj filma je Ilya Naishuller (Hardcore Henry) – uz Odenkirka najpoznatiji članovi glumačke ekipe su Christopher Lloyd, Connie Nielsen i RZA. Premijera filma najavljena je za 26.02.2021…

GOODTALKING RECENZIJU FILMA MOŽETE PROČITATI OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)