Naslovnica Aktualno TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

290
0
Photo: Screenshot

Vikend koji se nastavlja na Dan zahvalnosti uvijek je bio jedan od najatraktivnijih i najposjećenijih termina kada je riječ o kino dvoranama. Godina 2020. je prema svemu drugačija pa je posjeta kino dvoranama (onima koje su otvorene) puno skromnija, ali novi naslovi ipak dolaze…

Na broju jedan je nastavak animiranog hita iz 2013. godine. Obitelj Croods se vratila u nastavku pod imenom “The Croods: A New Age”. Dosadašnja zarada filma u svjetskim kinima iznosi više od 37 milijuna dolara (SAD 17 milijuna). Glasove glavnim likovima filma posudili su Nicholas Cage, Ryan Reynolds, Emma Stone, Peter Dinklage… “The Croods: A New Age” se očekuje na VOD platformama krajem godine.

Novitet u top deset je još jedan, mnogima poznat, božićni naslov. Riječ je o filmu “Najluđi Božić”. Obitelj Griswold predvođena Clarkom (Chevy Chase) prikupila je 200 000 dolara na kino blagajnama.

Od filmova koji su duže vrijeme u top 10 treba spomenuti kako je komedija “Rat u kući” (“War with Grandpa”) i nakon osam tjedana prikazivanja na visokom trećem mjestu dok Liam Neeson i njegov “Pokajnik” i dalje drže šesto mjesto također nakon osam tjedana prikazivanja.

TOP 10:

  1. The Croods: A New Age
  2. Freaky
  3. Rat u kući (The War with Grandpa)
  4. Let Him Go
  5. Come Play
  6. Pokajnik (Honest Thief)
  7. Elf
  8. Tenet
  9. The Santa Clause
  10. Najluđi Božić (National Lampoon’s Christmas Vacation)                                                                                         

                            

 

Prethodni članakCATE BLANCHETT: 10 ODABRANIH
Sljedeći članakRECENZIJA: DAMIN GAMBIT
Filmofil i serijofil, bivši videotekar koji je pogledao tisuće filmova. Puni krug filmofilstva koji je počeo u lokalnom Domu kulture, nastavio se u gradskim kino dvoranama i videotekama zatvoren je nastankom portala Goodtalking kao i osnivanjem Udruge Filmofil (postoje i Goodtalking grupa te stranica na istoj društvenoj mreži) gdje svakodnevno sa suradnicima piše o filmovima i serijama. Bez žutila, prepisivanja i clickbait naslova bez sadržaja. Goodtalking je postalo i ostalo najbolje mjesto za sve ljubitelje filma i serija - potvrdili korisnici.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime