Naslovnica Aktualno TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

329
0
Photo: Screenshot

De Niro, Walken i Uma Thurman plesali su samo tjedan dana na vrhu top liste najgledanijih filmova u američkim kinima. Novi broj 1 je “Pokajnik” (Honest Thief) kojem je glavni glumački adut Liam Neeson. Još jedno Neesonovo akcijsko izdanje ostvarilo je zaradu od 3.7 milijuna dolara u prvom vikendu prikazivanja.

“Pokajnik” nije jedini novitet u top 10 – uspješna distribucija filmova “Imperij uzvraća udarac” i “Hokus Pokus” u kino dvorane dovela je i “Predbožićnu noćnu moru” Tima Burtona. Film je zaradio 1.3 milijuna dolara – dovoljno za četvrto mjesto.

Noviteti u top deset su i romantična komedija “2 Hearts” (560.000 dolara zarade, šesto mjesto), pustolovna komedija “Love and Monsters” (255 000 dolara, deveto mjesto) i komedija/drama “The Kid Detective” (135 tisuća dolara, 10 mjesto).

“Tenet” je na trećem mjestu (333 milijuna dolara u svjetskoj distribuciji) u top deset i dalje se nalaze i “Novi mutanti” te “Bijesan”

 

TOP 10:

  1. Pokajnik (Honest Thief)
  2. Rat u kući (The War with Grandpa)
  3. Tenet
  4. Predbožićna noćna mora (The Nightmare Before Christmas)
  5. Hocus – Pocus
  6. 2 Hearts
  7. Novi mutanti (The New Mutants) 
  8. Bijesan (Unhinged)
  9. Love and Monsters
  10. The Kid Detective

 

Prethodni članakJOAQUIN PHOENIX KAO NAPOLEON, GAL GADOT KAO KLEOPATRA
Filmofil i serijofil, bivši videotekar koji je pogledao tisuće filmova. Puni krug filmofilstva koji je počeo u lokalnom Domu kulture, nastavio se u gradskim kino dvoranama i videotekama zatvoren je nastankom portala Goodtalking kao i osnivanjem Udruge Filmofil (postoje i Goodtalking grupa te stranica na istoj društvenoj mreži) gdje svakodnevno sa suradnicima piše o filmovima i serijama. Bez žutila, prepisivanja i clickbait naslova bez sadržaja. Goodtalking je postalo i ostalo najbolje mjesto za sve ljubitelje filma i serija - potvrdili korisnici.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime