“THE SON” – Jake Gyllenhaal i Dennis Villenueve u novoj HBO seriji

U velikom broju vrlo dobrih i odličnih serija (u redu, ima i onih drugih, ali živimo u vremenu kada ponuda serija nikada nije bila bolja i raznovrsnija) koje ćemo uskoro gledati “The Son” ili “Sin” sigurno će izazvati veliku pažnju (čitaj: gledanost). HBO je potvrdio kako će realizirati ekranizaciju književnog predloška jednog od najpopularnijih pisca današnjice Norvežanina Joa Nesboa.

“The Son” nije još jedna priča o detektivu Harryju Holeu – glavni antijunak je Sonny, narkoman koji je osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu zbog nekoliko ubojstava. Sonny je potpuno rastrojen lik čiji je život uništen nakon samoubojstva roditelja. No, Sonny će u zatvoru saznati kako su njegovi roditelji ubijeni – bježi iz zatvore i postaje osvetnik – svi koji su odgovorni za smrt njegovih roditelja moraju umrijeti….

Dennis Villeneuve – Photo: Screenshot

Mračna i nasilna priča o Sonnyju privukla je izvrsnu ekipu. Nakon 2013 godine i suradnje na filmu Zatočene, “The Son” će ponovo spojiti redatelja Dennisa Villeneuvea i Jakea Gyllenhaala. Villeneuve je najavljen kao redatelj i izvršni producent dok je Gyllenhaal programiran za ulogu Sonnyja. To nije sve – autori serije “Westworld , Jonathan Nolan i Lisa Joy također su najavljeni kao izvršni producenti serije. Kada će “The Son” biti dostupan za gledanje još uvijek je nepoznato….

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)