PRVI POGLED: BORAT – drugi dio

Godine 2006. filmski (zapravo, ne samo filmski) svijet je nasmijao, neke i isprovocirao novinar iz Kazahstana Borat Sagdijev. Fiktivni lik kojeg je interpretirao Sascha Baron Cohen digao je veliku prašinu u Kazahstanu, ali Cohenu su meta ionako Sjedinjene Američke Države.. Politički nekorektan Borata se može voljeti ili prezirati njegov humor, ali malo je onih koji su ostali ravnodušni prema novinaru iz Kazahstana.

Slučajno ili ne, usred kampanje za izbor američkog predsjednika stigla je vijest kako je “Borat 2” (puno ime film glasi: Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan) u tajnosti snimljen ljeta 2020. godine. Film neće biti prikazan u kinima – premijera se očekuje na Amazon Primeu od 23.10.

Radnja? Borat se vraća u SAD u društvu kćeri koju dovodi kao poklon osobi blizu prijestolja. Sudeći prema traileru neće izostati Boratov komentar o situaciji uzrokovanoj koronavirusom, američkom načinu života i mnogim drugim temama. Uostalom…najbolje pogledati trailer…

GOODTALKING recenziju filma možete pročitati OVDJE

Share

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)