DEXTER NEW BLOOD: TRAILER I DATUM PREMIJERE !!!

Osam sezona trajala je priča o Dexteru Morganu, forenzičaru iz Miamija koji radi za lokalnu policiju. Dexter je, naizgled, običan ne pretjerano društven tip čije je društvo sestra Debra (policajka – interpretira je izvrsna Jennifer Carpenter) i živopisnih kolega s posla. Posao koji obavlja idealan je za održavanje na životu mračnog suputnika koji Dextera prati čitav život. Da, Dexter je serijski ubojica – međutim riječ je o ubojici koji ubija prema pravilima.

Harryjev kod (nazvan prema očuhu Dexterovu očuhu Harryju) skup je pravila i način na koji Dexter bira žrtve. Na meti su ubojice koji su prošli nekažnjeno i nisu zakonski sankcionirani. Ako su izbjegli pravdi, Dexteru pobjeći neće. Dexterove egzekucije su ritualne i on uzima suvenir od svake žrtve.

“Dexter” je stekao veliki broj obožavatelja (posebno tijekom uvodnih, recimo 4-5 sezona), ali mnoge je razočarao način na koji je serija završila. Suza u oku glavnog protagonista serije na kraju posljednje epizode nije oduševila obožavatelje, ali posljednja epizoda ipak nije ostala posljednja već stižu nove epizode koje bi mogle popraviti, većinom, slab i negativan dojam o završetku serije.

“Showtime”je preko izjave dopredsjednika Garyja Levinea najavio odnosno potvrdio povratak “Dextera”. Stiže novih deset epizoda – Michael C. Hall je potvrdio povratak najvažnijoj ulozi u karijeri. Vraća se i Clyde Phillips koji je bio showrunner i producent prve četiri sezone. Početak snimanja trebao bi se dogoditi krajem ove ili početkom iduće godine – nove epizode “Dextera” gledat ćemo od 07.11…..

Share

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)