VIJESTI: Schwarzenegger u špijunskoj seriji, “The Mandalorian”: datum premijere druge sezone

THE MANDALORIAN – SEZONA II

 

Photo: Disney plus

Najveći adut povodom početka rada “Disney” streaming servisa bila je serija “The Mandalorian”. Iako je “Disney” mnoge obožavatelje Star Wars serijala razočarao novom trilogijom, “The Mandalorian” je, većinom, dobro prošao kod publike. Priča o tajanstvenom lovcu na glave (nikada ne skida zaštitnu masku…zapravo masku će skinuti u posljednjim trenucima prve sezone) koji treba pronaći mlađahnog pedesetogodišnjaka uvjerljivo je prikazala dio stvarnosti iz udaljene galaksije. Prva sezona ostavila je dovoljno neodgovorenih pitanja za nekoliko idućih sezona (Moff Gideon i njegov mračni svjetlosni mač jedno je od njih).

Nova sezona, ako je vjerovati IMDB-u ima četiri epizode u trajanju od četrdesetak minuta. Prema prvim informacijama u novoj sezoni gledat ćemo Rosario Dawson (Ashoka Tano), jednu epizodu režirao je Robert Rodriguez – vraća se i Boba Fett. Od starih znanaca tu su, između ostalih, Pedro Pascal kao Mandalorian, Giancarlo Esposito i, naravno, Baby Yoda.

Početak druge sezone najavljen je za 30.10 (treća sezona je potvrđena za 2021. godinu).

ARNOLD SCHWARZENEGGER U TV SERIJI !!!

Photo: Twentieth Century Fox

Malo je glumaca i redatelja iz prve lige Hollywooda koji posljednjih godina nisu, u većoj ili manjoj mjeri, radili na televizijskim serijama. Jedan od njih je Arnold Schwarzenegger, ali čekanju je došao kraj – posljednji akcijski junak nastupit će u špijunskoj seriji koja još uvijek nema naslova. Prema najavama riječ je o špijunskoj priči u kojoj su glavni protagonisti otac i kćer . Schwarzenegger je najavljen kao i izvršni producent serije – prve informacije govore kako bi prva epizoda mogla biti prikazana krajem 2021. ili početkom 2022 godine….

ENOLA HOLMES – najava, prvi trailer

Jedna od najgledanijih i najpopularnijih “Netflix” serija je Stranger Things . U očekivanju četvrte sezone i novih doživljaja u Hawkinsu najveću mlađu glumačku zvijezdu serije Millie Bobby Brown(Eleven) možemo uskoro gledati kao mlađu sestru Sherlocka Holmesa. “Enola Holmes” priča je o mladoj buntovnici koja suprotno željama brata umjesto škole odabire rješavanje detektivskih slučajeva. Film je temeljen na književnom predlošku Nancy Springer – uz Millie Bobby Brown u filmu nastupaju Henry Cavill (Sherlock Holmes), Sam Claflin (Mycroft Holmes) i Helena Bonham Carter. “Enola Holmes” dostupna je na “Netflixu” od 23.09…

 

Share

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)