Naslovnica Aktualno TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

63
0
Photo: Lucas Ltd

Napisati kako je serijal “Ratovi zvijezda” (posebno originalna trilogija –epizode IV, V i VI) jedan od najvažnijih i najpopularnijih u povijesti filma nije velika mudrost ili novost. Potvrda spomenutoj tvrdnji stigla je s popisom filmova koji se nalaze na recentnoj top listi najgledanijih filmova u američkim kinima. Skromna ponuda novih filmova obogaćena je ponovnom distribucijom filma Imperij uzvraća udarac . Film je zaradio nešto manje od milijun dolara – dovoljno za četvrto mjesto.

Epizoda V jedan je od četiri noviteta u top 10. Na sedmom mjestu je “Shortcut” – kombinacija horora i fantastike u prvom je vikendu prikazivanja zaradila nešto više od 300 000 dolara. Na osmom mjestu je komedija/drama “The Last Shift” (zarada 235 tisuća dolara) dok je komedija “Kajilionaire” (Evan Rachel-Wood) zaradila više od 200 000 dolara što je bilo dovoljno za deveto mjesto. Treba spomenuti da “Kajilionaire” prate vrlo dobre kritike.

Što se vrha liste tiče, poredak je sličan kao i proteklih tjedana – Tenet je i dalje na vrhu (zarada ovaj tjedan iznosi 3.4 milijuna – ukupno 283 milijuna) slijede Novi mutantiBijesan

TOP 10:

  1. Tenet
  2. Novi mutanti
  3. Bijesan
  4. Imperij uzvraća udarac
  5. Infidel
  6. The Broken Hearts Gallery
  7. Shortcut
  8. The Last Shift
  9. Kajilionaire
  10. The SpongeBob Movie: Sponge on the run

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime