VIKEND TV PREPORUKE: 21.-23. 08

PETAK:

RTL, 20.40: UMRI MUŠKI 2 (Die Hard 2) – (1990)

Dvije godine nakon incidenta u zgradi Nakatomi, John McClane se vratio. Ponovo je blagdansko vrijeme, ali ovoga puta McClane je zaglavio na aerodromu i ponovo je pogrešan čovjek na pogrešnom mjestu. Za razliku od prvog filma radnja nije ograničena na jednu lokaciju – izaći će McClane izvan aerodroma kako bi riješio probleme. Iako nastavak nema negativca kao što je bio Hans Gruber i dalje je užitak uživati u akcijskim scenama i humoru kojih u dvojci ne nedostaje.

SUBOTA:

NOVA TV, 20.15: ŠETNJA MEĐU GROBOVIMA (A Walk Among the Tombstones) – (2014)

Siv je i mračan ugođaj filma “Šetnja među grobovima” redatelja Scotta Franka. Ugođaj koji odgovara priči filma – glavni protagonist je bivši policajac Matt Scudder. Nakon traumatičnog događaja napustio je službu i radi kao privatni istražitelj. Na crno – bez dozvole. Frank preuzima slučaj ubojstva žene lokalnog dilera Kennyja Krista. Istraga dovodi do stravičnih otkrića. Liam Neeson glavni je glumački adut film u kojem nastupaju i Dan Stevens, David Harbour i Boyd Holbrook.

https://youtu.be/0JjRoh13vzY

HTV 1, 22.50: POSLJEDNJI POSAO (Layer Cake) – (2004)

“Posljednji posao” redateljski je prvijenac Matthewa Vaughna producenta filmova “Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške” i “Snatch” (kasnije je Vaughn režirao i filmove “Kick-Ass”,”X-Men: Prva generacija” i “Kingsman”). Glavni lik filma je mr. X – lukavi preprodavač droge koji je zaradio bogatstvo. X se želi povući iz igre i uživati u zarađenom novcu, ali umirovljenje ima cijenu… X je Daniel 007 Craig – u filmu nastupaju Tom Hardy, Sally Hawkins, Jamie Foreman i Kenneth Granham.

Share

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)