NAJAVA: PROJECT POWER

I dok kino dvorane miruju “Netflix” i dalje nastavlja s premijerama filmova u kojima se može vidjeti zanimljiva glumačka ekipa – glumci i glumice koji pripadaju u prvu ligu Hollywooda. Nakon Da 5 BloodsThe Old Guard stiže “Project Power” u kojem nastupaju Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt i Courtney B. Vance.

Priča filma vodi nas u New Orleans. U gradu se pojavila tableta koja svakom korisniku na nekoliko minuta daje supermoći. Za konzumiranje tablete vrijedi ona izreka koju je Gump ponavljao nikada ne znate što ćete dobiti – netko postane nevidljiv, netko postaje supersnažan dok neki korisnici nakon uzimanja tablete…umiru. Bez obzira na moguće smrotnosne posljedice tableta postaje popularna kod kriminalaca – stopa kriminaliteta raste i jedini koji mogu zaustaviti lavinu kriminala su policajac Frank (Joseph Gordon-Levitt), Robin (Dominique Fishback) i bivši pripadnik američke vojske Art (Jamie Foxx).

Redatelji filma su Henry Joost i Ariel Schulman (“Nerve”, “Paranormal Activity 3 i 4) dok je scenarist filma Mattson Tomlin koji je radio i na scenariju za novi Batman film.

“Project Power” stiže na Netflix 14.08.

Deset najgledanijih Netflix filmova možete pronaći OVDJE

 

Share

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)