NAJAVA: NARCOS – MEXICO: sezona druga

“NO ONE IS UNTOUCHABLE”

Godine 2015. dostupna je postala jedna od najpopularnijih “Netflix” serija. “Narcos” je na intrigantan i zanimljiv način ispričao priču o usponu i padu Pabla Escobara kao i geopolitičkim, društvenim i ekonomskim posljedicama njegova vladavine. Druga je sezona završila priču o Escobaru, ali “Narcos” je išao dalje. Treća sezona je ostala u Kolumbiji – prikazala je podjelu plijena nakon smrti Escobara. “Narcos” je resetiran nakon treće sezone – radnja je preseljena u Meksiko. Prva sezona meksičkog Narcosa nema toliko snažnog protagonista kao što je Escobar, ali serija je održala vrlo dobru razinu. S obzirom na meksičke narko obračune materijala za priču bilo je više nego dovoljno.

Glavni lik priče i dalje ostaje Felix Gallardo koji je preživio iskušenja iz prve sezone. Nova sezona donosi nove prijetnje okrutnom kralju droge – osim predstavnika zakona Gallardo se mora boriti s konkurencijom, ali i izdajicama iz vlastitih redova.

Diega Lunu ponovo ćemo gledati kao Felixa Gallarda, Scott McNairy ponavlja ulogu Walta Breslina. Nova sezona serije “Narcos: Mexico” dostupna je od 13.02.

GOODTALKING recenziju za prvu sezonu serije “Narcos: Mexico” možete pročitati OVDJE  

Share

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)